Spørsmål ang covid-19 vaksine

Kjære bror og søster. Jeg ble spurt om hvordan jeg så på dette med å ta 19 COVID-vaksinen. Jeg følte jeg ville gi dette svaret. På alle mine reiser har jeg alltid spurt helseavdelingen om råd for naturlig beskyttelse mot sykdommer og ting vi kan komme ut for når det gjelder våre reiser i utlandet. Noen vaksiner er til og med påkrevd; for å kunne komme inn i et annet land.

Jeg ville ikke være i stand til å komme inn i visse land uten å være vaksinert mot gul feber, så i Zimbabwe ble jeg spurt om jeg hadde det riktige gule kortet (yelow Card) ellers kunne jeg ikke komme inn i flere land. Jeg måtte ta denne sprøyten for å kunne fortsette å reise rundt i Afrika.

Vaksiner er en måte å beskytte deg mot å bli syk. I Afrika tar jeg piller mot Malaria. Det er et råd fra helseavdelingen vår her i Norge. Hvis du husker misjonæren David Livingstone, han hadde en kone og seks barn. Han var en stor Herrens tjener. I de dager hadde de ikke en ordentlig kur mot Malaria. Hans kone og seks barn døde av Malaria. De ble gravlagt utenfor Gaborone i Botswana. Senere døde han av Malaria i Zambia.

Gud har aldri vært imot vaksiner. Delen i Skriftene som nevner folk som bare søker leger og ikke Herren, er et ekstremt fokus på bare naturlig hjelp. Kvinnen med blodproblemet, som søkte leger i 12 år, forteller oss at det ikke var ubibelsk å søke naturlig hjelp.

Noen ganger må det Herren til for å gripe inn når ingenting annet fungerer. Bro. Branham led av fordøyelsesproblemer hele livet. Han gikk til legene for å få hjelp, men fant ikke den rette kuren. I hans livshistorie kan du lese at han måtte holde seg hjemme fra misjonsfeltet på grunn av sin tilstand flere ganger. Han måtte også ta vaksiner for å kunne reise på sitt verdensomspennende misjonsprogram.

COVID 19 er en pandemi som har snudd opp ned denne verden. Når vi skal reise igjen, vil det trolig være påkrevd å ha et vaksinesertifisering for å kunne komme inn i noen land. Jeg tar ikke vaksiner bare fordi jeg er redd for å dø. Gud vil ta meg når han vil. Jeg kan ha alle vaksinene i verden for beskyttelse, og fortsatt dø av noe uforklarlig.

Jeg er den neste i kø for COVID 19-vaksinen om noen få uker, og jeg vil ta den sammen med min kone. På denne måten; når Herren kaller meg ut på misjonsmarken, vil jeg ikke bli unødvendig hindret av lovene i landene som kan kreve at man er vaksinert for å komme inn i deres land. Vi blir bedt om å være vise i denne verden.

Så det beste rådet er at de som får tilbud om å ta vaksinen bør følge dette rådet. Du trenger ikke ta dette som et spørsmål om å ha tro på Herren. Det krever tro bare å vandre med Herren.

I ørkenen i Arabia vandret Israel med Herren i 40 år. Deres sko 👞 ble ikke slitt ut. Klærne deres ble ikke slitte. Gud beskyttet dem mot alle typer plager og sykdommer. De fikk mat servert hver dag, og de trengte ikke jobbe hardt for det. Den kom ned fra himmelen hver dag. Men den dagen de gikk inn i det lovede landet, endte alt dette, og de måtte begynne å jobbe for føden igjen. Gud endret programmet.

Allikevel døde rundt to millioner mennesker i ørkenen, og bare to personer over tjue år som forlot Egypt, kom levende til det lovede landet. Jeg vil si at hvis en mann kommer til deg og forteller deg at Herren ba ham om ikke å ta vaksinen, så respekter ham for hans standpunkt, siden han tror Gud ba ham om ikke å gjøre det. Men ikke gjør det til en gjennomsnittsregel for hver person du møter på veien. Pass på at du gjør det Herren sier deg, for det er ditt ansvar.

Jeg leste hva bro. Branham opplevde, så jeg i bro. Raymond Jacksons liv og hva han praktiserte angående disse tingene, og jeg har fulgt et mønster av det jeg kaller et sunt sinn og ber alltid Herren om å gjøre det rette. Jeg ber bare om at vi kan være oppriktige nok til å oppfylle den delen Herren har gitt oss, og stole på ham for å lede oss gjennom denne urolige verden mot fullbyrdelsen av alle ting. Gud velsigne deg. Bro. Rolf.

USA