Dåp i Sagada

Vår tid her i Sagada går mot slutten. Vi hadde et kjempegodt formiddagsmøte og fryder oss i lovsang og forkynnelse. Det var allerede annonsert dåp til søndag, og i dag ble fem nye sjeler døpt i den Herre Jesu Kristi Navn. Familien Calagan hadde sveiset sammen to oljefat som fungerte som dåpsbasseng. Vi har brukt dette dåpsbassenget før også, så det fungerte veldig godt.

i dag ble fem nye sjeler døpt i den Herre Jesu Kristi navn

Etter dåpen var det middag og godt samvær. Vi har enda et møte igjen i kveld, så vi har en full og innholdsrik dag på alle vis. Atmosfæren er inderlig og det er nesten som å være hjemme. Mottakelsen til forkynnelsen er veldig positiv, så det er en fryd å dele ordet med vennene.

Neste oppgave blir nå Bagiueo i begynnelsen av uken, og mot slutten av uken ser det ut til å bli møter rundt Manila igjen i bro. Noels menighet, på fredag lørdag og søndag. Så uken et fullbooket igjen. Vi blir å hospitere hjemme hos bro Deo igjen i Manila. Han har nå vært med oss på hele turen til Ifugao, Bontoc og Sagada.

Her oppe i fjellene er været mer utrygt

Her oppe i fjellene er været mer utrygt. På ettermiddagen regner det nesten hver dag, så det er en våtere tilværelse enn i lavlandet. Men mot slutten av denne måneden starter monsunen og da regner det over hele landet. Vi takker for all forbønn fortsatt, og ser stadig fremover til de oppgaver som ligger foran.

Gud velsigne dere alle!

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA