En heldags møteopplevelse

Det er blitt fredag kveld og vi hadde en heldags møteopplevelse i samme menighet som vi var dagen før. Vi møtte opp ca kl. 9:30 og hadde lovsang og vitnesbyrd fra vårt reisefølge, Selv slapp jeg til rund kl 11:00 og følte egentlig for å fortsette i samme ånd og skikk som mine forløpere. Så det ble en blandet introduksjon til Åpenbaringsboken, og en innføring i de opplevelser jeg føler Gud har gitt meg; i vitnesbyrds form. Det både varte og rakk, så ca kl 13:00 stanset jeg opp, og tenkte at vennene hadde nådd en metning, men de så på meg som et spørsmålstegn og lurte på om jeg hadde tenkt å slutte nå? Så det var bare og fortsette litt til. Det var en slik mottakelse i møtet, og kommentarene i ettertid var bare å gi seg ende over til.

Det var en slik mottakelse i møtet, og kommentarene i ettertid var bare å gi seg ende over til

I kveld kom det en pastor til vårt hotell som var til stede i Davao da Tim McKay var her i vinter. Han var veldig positiv, og hadde mange opplevelser hvor Gud hadde helbredet venner fra forskjellige sykdommer. Han har også en menighet her på dette sted, og vi får kanskje se mere tl ham gjennom helgen. I morgen er det ca to til tre timers kjøretur til neste by, så vi forlater da vårt motell for denne gang. Det er så mange forskjellige navn på disse stedene at jeg klarer ikke helt å oppdatere meg på hvor vi er, rent teknisk sett. Men det er en underfull opplevelse å se Herren virke i og på forsamlingene.

Det er også kommet en forespørsel om møter i Taiwan i slutten av mai, så vi får se hva som legger seg til rettes. Det er i alle fall hunger etter samvær og fordypelse i Herrens Ord, så man blir ikke arbeidssleding med det første. Vi er i god form og fryder oss over den Nåde Herren skjenker i våre liv. Ingen problemer med kostholdet. Våre venner tar godt vare på oss på alle vis. Gud velsigne dere alle

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA