Bilde fra Ifugao

Varme møter i høylandsområdet Ifugao

Varme møter i Ifugao, Asipolo og Lagawe

Vi er i Ifugao og reiser mellom to forskjellige møteplasser. Torsdag og fredag dro vi på morgenen lengre oppe i fjellene her til en plass som heter Asipolo, ca en times vei fra Lagawe, hvor vi har vårt tilholdssted. Bro Elevera talte der på formiddagen, og i går fikk jeg ettermiddagsmøtet der. Kveldsmøtene i Lagawe ble mitt ansvar.

Vi er nå i et høylandsområde og kveldene er litt mer komfortable med temperaturer litt under 30+ grader. Møtelokalene har kun vifter for å sirkulere den stillestående varmen, men det hjelper godt. Vennene her er jo vant til dette, så de fryder seg i alle fall.

I ettertid får jeg høre hvordan Herren virker i vår midte, og hvordan svar på flere utfordringer kommer underveis gjennom forkynnelsen. Det er jo ting jeg ikke vil kommentere her, men det er godt å vite at Herren ser alle ting og vet å gi svar til dem som trenger det i rette tid.

I ettertid får jeg høre hvordan Herren virker i vår midte, og hvordan svar på flere utfordringer kommer underveis gjennom forkynnelsen

I går kveld tok jeg et emne om hvorledes Faderens Ånd taler til oss og inni oss, og hvordan vi skal forholde oss til de utfordringer som står foran oss. Vi vet at alle våre prøvelser er nøye utregnet, og ikke en av dem skal kunne knekke oss dersom vi ser opp til vår Far og holder oss nær til Ham. Allikevel ser vi gjennom Bibelens historier hvordan menneskene hadde en tendens til å trekke det korte strået i mange tilfeller.

Det forteller om vår forgjengelighet, og at vi ikke helt har forstått hvor nær vår himmelske Far virkelig er. Man kan forkynne om fullkommenhet, men i mellomtiden arbeider vi på vår frelse og  fullkommengjørelse. Vi har jo fortsatt de fem sansenes verden som står oss veldig nære. Vi har tendnsen til å la den styre oss i de fleste tilfeller. Den sjette sansen blir ikke kultivert med samme iver og derfor går vi glipp av noen velsignelser i livet.

Herren har gitt oss et åndelig verksted hvor vi sammen kan arbeide på vår sjels frelse

Av denne grunn er det vi kommer sammen til møtestunder. Herren har gitt oss et åndelig verksted hvor vi sammen kan arbeide på vår sjels frelse, og stadig lære i Ånden, og av hverandre. Ikke at vi skal kopiere hverandre, men etter hvert skjønne at Gud virker i dag og gjøre gjennom mange vitner. Så la oss fortsette å arbeide med iver på vår åndelige standard.

Gud velsigne dere alle.

Dere kan lese mer om turen vår i misjonsbloggen vår.

 

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA