Møte i Concession Church, Harare, Zimbabwe

Tilbake til Concession Church utenfor Harare

I dag tirsdag ble det en rolig start på dagen. Etter frokost tok vi en spasertur ned mot et kjøpesenter som vi oppdaget dagen i forvegen. Bro. Matimbe kom og hentet oss rundt kl 12. Han hadde noen ærender og så reiste vi ut til Consesion, ca 60 km utenfor Harare. Vi hadde et formiddagsmøte der på søndag, like før vi skulle reise til Mozambique. Vi besøkte noe av vennene før møtet, og så ble det kveldsmøte. Dette møtet ble holdt i en liten stue, men det var nærmere 40 venner som hadde trykket seg sammen i dette rommet. I kveld tok jeg et emne ut fra Mark. 4, hvor Jeus sa til disiplene, «Eder er det gitt å kjenne Guds rikets hemmelighet.» Vi hadde en fin stund.

Etter møtet startet vi turen tilbake til vårt oppholdssted. Det gikk ikke mange minuttene, så ble det punktering der ute i periferien. Det ble dekkskifte i belgmørket, og etterpå gikk det ikke bedre enn at reservehjulet punkterte også. Det er dårlig veistandard på mange steder, så det er ikke rart om det blir punktering underveis. Den siste punkeringen skjedde like utenfor et enkelt verksted, som drev med dekkservice. Mekanikeren bodde i det lille verkstedet, så det var bare å vekke ham og få fikset dekket.

 

Vi har på denne turen vært på mange øde strekninger, men punktering rett utenfor et dekkservice verksted ute på landet var nå midt i ledelsen da. Ellers hadde det nok blitt en hel natts opplevelse. Vi kom frem til vårt overnattingssted ca ved midnatt. Jo dagene er krydret med store og små overraskelser. Gud velsigne dere alle.

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA