Aktiv lørdag i Hong Kong

Lørdag ble en aktiv dag her i Hong Kong. Vi startet dagen med å reise ned til Central Park. Vi skulle der møte Søster Agnes og noen andre til frokost der nede. Vi endte opp på McDonalds hvor vi fikk en litt rolig plasss så vi kunne ha samtaler og bibelstudie sammen. Ved et annet bord satt det en kvinne og lyttet til hva vi hadde og si, og hun kom bort etter hvert for å lytte nærmere. Hun var en troende sjel, men hadde problemer som hun ville vi skulle være med å be over. Her endte vi opp med bønn for disse forhold og en herlig stemning, før hun måtte videre i sitt daglige gjøremål.

Ved et annet bord satt det en kvinne og lyttet til hva vi hadde og si, og hun kom bort etter hvert for å lytte nærmere

Etter frokosten drog vi til parken og hadde vårt lille friluftsmøte med undervisning og litt akapella sang. Det er ikke lov å bruke instrumenter i denne parken, men sang og undervisning kan de ikke forby oss. Etter vår lille møte i parken dro vi til et kontor; ikke så langt unna parken. Vi var der også i fjor på samme sted. Der fortsatte vi med sang og videre bibeltimer. En svært så nyttig samling for de som var hungrig på mere av Guds ord. Hele dagen gikk med til disse samlingene. Vi vendte tilbake til hotellet rundt kl.21.00
Internett er litt begrenset her, så vi kan ikke bruke alt det utstyret vi har med oss. Jeg drog ned i Lobbyen for å oppdatere det jeg ikke fikk til å gjøre på rommet. Mens jeg satt der, kom det en herre og hilste på meg og lurte på hvor jeg kom fra. Jeg sa jeg var en misjonær fra Norge, for om mulig å lede samtalen inn på en mere åndelig side. Han overasket meg med å si at han var fra Haugesund og var også en troende. Han var en munter type og var sammen med en troende koreaner; som også hilste på meg.

Han overasket meg med å si at han var fra Haugesund og var også en troende

De spurte meg litt ut om min åndelige vandring og årsaken til mitt opphold her i Hong Kong. Det ledet meg inn på min frelsesopplevelse og kallet som til lutt hadde ledet meg hit. Opplevelsene rørte sterkt ved den koreanske broderen og stunden fikk et underfullt preg.

De lurte på om jeg visste om noen menighet som de kunne dra til på søndag da de hadde lyst å komme seg på møte. Vel, jeg sa at jeg kom til å ha et mindre (i antall) møte på hotellrommet, så dersom de var interessert så var det bare å komme. Så det blir spennende å se om de får anledning til å være sammen med oss. Det var ganske spesielt å møte en troende nordmannn i Hong Kong, med en slik lengsel etter samfunn og oppbyggelse. Kanskje blir det ganske fullt på rommet denne gangen.

Jeg fryder meg i alle fall over alle muligheter til å være med til oppbyggelse langt over landegrenser og folkeslag, ja også norske venner i utlandet. Husk oss i bønn videre.

Gud er god!

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA