Misjonstur til Asia

Da er det like før vi letter igjen, på en ny tur til fjerne Østen. Vi startet den første reisen Østover i 1991. Da dro vi til India, i den nordlige delen av landet, oppe i Himalaya-fjellene. Så ble det Russland. I 1996 ble vi med på en reise til Filippinene, og der fikk vi mange gode kontakter som resulterte i gjentagende besøk. Virkeområdet på de Filippinske øyene har bare utvidet seg, og ønske om møter har bare øket i de senere år. Denne gangen har vi satt av to måneder til reiser fra nord til sør på øyene. Det er de nasjonale vitnene som legger opp hele turen der, så vi er med og fyller inn med det Herren har gitt oss. Gjerningen går ut på og inspirere og motivere den enkelte sjel til å kjenne den profetiske virkelighet i vår tid, og til å leve i harmoni med den Guddommelige plan som Herren har gjort levende for den generasjon som lever i dag.

Egentlig lever vi i en tid da åndelighet og synet på Guddom er en stor utfordring i denne materialiserte verden. Den vil helst glemme alt om sjelslivets tanker og den virkelighet som finnes utenfor våre fem sansers verden. Men det blir en fattig tilværelse. Jeg tenker litt på de mange aktiviteter som er helt usynlige for det blotte øyet. Tenk bare på frekvenser og radiobølger. Ingen kan se dem, men om du har de rette instrumenter så kan du ta ned både lyd og bilder og sitte makelig å lytte til, eller skue de mange usynlige bølger som er tilgjengelig. Vi lever også i en tid hvor overvåkning får en stadig større påvirkning på vår hverdag. Det utvikles instrumenter og duppeditter som følger alle våre bevegelser. Til slutt er ringen sluttet.

De fleste bare trekker på skuldrene og sier, at slik er det bare. De aksepterer å bli scannet og gjennomlyst på de fleste nivåer. Men at Gud ser alt, og at regnskapets dag nærmer seg, det vil de fleste ikke høre snakk om. Alle våre tanker og gjerninger er scannet og lagret. Det skulle virkelig få oss til å tenke. Dersom menneskene i denne verden er i stand til å utvikle overvåknings- og lagringssystemer av de dimensjoner vi ser i dag, hvordan skulle det da være så vanskelig å skjønne at vår Herre og skaper har kjent alt dette fra verdens grunnvoll ble lagt. Noe å tenke på dersom vi pønsker på å lage det neste scenariet mot våre medmennesker. Det er nå tid for å nærme seg sin skaper med ærbødighet og ærkjennelse. Enhver skal i sannhet få igjen hva han eller hun har satt i stand, vondt eller godt. La oss ha det travelt med å gjøre det gode. Det lønner seg!

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA