Møte i Redstone-fabrikken

Vi er kommet til lørdag og kan reflektere litt på det som har skjedd igjennom uken. I går var det Redstone fabrikken som sto på programmet. På dagtid er det to til tre timers reise dit, pluss returen tilbake til Angeles. Det er et yrende liv i Manila, og på hovedveien så vi også ulykker som senker trafikken betraktelig. En av våre kjære brødre fra Ifugao endte opp i en tragisk trafikkulykke for et par dager siden. Han kjørte bil og ble forbikjørt av en motorsykkel, som kom og svingte inn rett foran ham. Sykkelen vinglet slik at den passasjeren som satt bak på sykkelen mistet balansen og falt av. Han ramlet av rett foran bilen til vår venn. Han hadde ingen mulighet til å stanse i tide, så mannen som falt av kom under bilen og mistet livet.

Det ble en svært så tragisk opplevelse for vår venn. Han ble satt i fengsel for de neste 24 timer, inntil de kunne klargjøre hendelsesforløpet. Han hadde vitner som så det hele, og slapp imidlertid ut igjen mot kausjon dager etter. Husk ham og også den familien som ble berørt av ulykken på en slik tragisk måte. Det skjer mange ulykker på veien og vi vet aldri hva som venter oss. Alikevel reiser vi videre, tusenvis av mil og fortsetter vandringen. Men når slike ting inntreffer så blir man stanset opp en stund til ettertanke om hvor skjørt livet er.

Det skjer mange ulykker på veien og vi vet aldri hva som venter oss. Alikevel reiser vi videre, tusenvis av mil og fortsetter vandringen

Vi kom vel fremme på Redstone fabrikken, uten noen andre hendelser. Arbeiderne på fabrikken avsluttet dagen i femtiden og da startetvi opp med møtet. Det kom også noen andre venner fra Manila distriktet for å være med på møtene. Bro. Juda Ben og to andre unge brødre var med oss fra Angeles. De rigget opp musikkanlegget og projektorer slik at alle kunne være med på lovsangen. I dette møtet tok jeg opp temaet i 1. Kor. 13. Kjærlighet er en kvalitet og det kommer frem ca 14 temaer i dette kapittelet som på en måte måler temperaturen i vår innstilling til de mange utfordringer vi møter i livet. Det er godt å kunne ta en sjekk på vår innstilling og utholdenhet, om vi virkelig innehar de kvaliteter som skriften oppfordrer oss til å vise. 1. Kor. 13 er en god måler på dette området.

Kjærlighet er en kvalitet og det kommer frem ca 14 temaer i dette kapittelet som på en måte måler temperaturen i vår innstilling til de mange utfordringer vi møter i livet

Gud velsigne dere alle.

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA