Nå er vi i Angeles

Da er vi kommet til Angeles og de neste utfordringer. Den første blir i morgen i et møte med de ca. 230 fanger som ble døpt for noen få uker siden. Det ser ut som det blir en svært så aktiv periode her på disse øyene; de neste to månedene. Bro. Elevera sier at det kommer inn forespørsler hele tiden om ønsker både her på Filippinene, Taiwan og i Australia, så vi får ta en dag om gangen, og se hva vi får lykke til å fullføre. Sjelden har jeg bare startet en reise, for så å undre meg over hvordan vi skal få dekket det store behovet på bare to måneder. Jeg trodde først vi hadde lagt opp til en romslig tilværelse med å strekke reisen så langt, men vi får se etter hvert hvordan det utvikler seg. Det viktigste er nå tross alt og kjenne Herrens ledelse, og følge ånden hvor den måtte lede oss.

I denne uker er det lagt opp til møter i fengselet på morgenen, så blir det kveldsmøte på det vanlige lokalet her i Angeles. Torsdag er det igjen kveldsmøte på lokalet. Fredag blir det Møte i Manila på Klesfablikken Red Stone. Lørdag er det ikke bekjentgjort møte enda. Så blir det to møter på Søndag her i Angeles igjen. Neste uke er det påskestevne. Så de første to ukene er fullsatt.

Rundt 8 April reiser vi til Davao og blir i disse områder i en periode. Hvor lenge vi blir og hvor manghe plasser vi skal nå der er enda ikke meg bekjent. Vi kommer også til å reise Nord for Angeles til Ifugao, Lagawe, Sagada, og Bagiuo, etter vi kommer fra Davao. Så har vi vennene i Marikina ved Manila. Det er også andre venner som ønsker oss i sine møter. Det er jo godt å være ønsket, så får vi bare se hva som kan gjennomføres. Vi får si som Paulus engang sa det i sin tid, «Gud har åpnet troens dør;» for oss i denne del av verden. Husk oss fortsatt i deres bønner.

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA