Refleksjon over møtene i Angeles

Det er tid igjen til å sette seg tilbake og skrive noen kommentarer til vår siste opplevelse i den stille ukens møter. Vi har fått flere kommentarer og utsagn tilbake på møtene, både fra deltakerne i Angeles; samt nettpublikum fra Australia, Norge og andre steder. The Tabernacle of Jesus Christ har utført streaming av møtene på en ypperlig måte, og kort tid etter at møtet var over, kopierte de det, og la det ut på deres hjemmeside. Slik ga de hver og én anledning til å laste det ned for seg selv. Som jeg nevnte tidligere fikk jeg formiddagsmøtene, og forkynte over emnet «Guds hemmelighet»  i Åp 10: 7. Det er et så stort emne, og så rik på sin historiske samt profetiske verdi, at det er nesten umulig å dekke hele området bare på noen få møter.

Når jeg er hjemme i Norge, har jeg alltid forkynt de samme temaene på en progressiv måte, og slik holder jeg på til jeg føler jeg har dekket området til en viss fylde. Men selvsagt vil jeg aldri bli fullt ferdig med det. Det er alltid mer som kunne bli sagt, men vi er bare små kar, og på mange måter begrenset i vår måte å uttrykke oss. Likevel er jeg så glad at Herren holder en inspirerende salvelse over livet, og på denne måte fyller opp begeret til å kunne dele ut evangeliet, slik at disse emnene aldri blir uinteressante; ikke for meg i alle fall. Det er slik en fryd å stå der og kunne dele disse ting; og det fyller mitt hjerte med glede og håp for fremtiden. Jeg bare ber om at det måtte føles på samme måte for mottakeren.

Det er et fullt møte med sang, tilbedelse, forkynnelse, vitnesbyrd, og invitasjon til bønn for dem som måtte ha spesielle behov

Nå, etter denne påskeuken, forbereder vi oss for den sørlige utfordringen med vår reise til Davao, som vil være på onsdag. Men først skal vi dra til Fernando fengselet igjen imorgen for en annen sesjon ved å dele Herrens Ord til de innsatte. Vi hadde en meget interessant dag der i forrige uke. Det er et fullt møte med sang, tilbedelse, forkynnelse, vitnesbyrd, og invitasjon til bønn for dem som måtte ha spesielle behov. Møtet begynner rundt 09:00 og varer til 12:00, så hvis du har tid, så kan du være med oss i bønn. Det er alltid godt å vite at det er noen som ber når vi presenterer evangeliet. Gud være med deg.

Alt er vel med oss!

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA