Quezon Avenue, Quezon City

Vi er tilbake i Manila

Vi er fremme i Manila, og er nå lokalisert hjemme hos bro. Deio og hans familie. De eier en fire etasjes bygning midt i sentrum i Quezon City. Det er mange bydeler i denne store byen. Her har de innredd et anneks for besøkende venner. Det er første gang vi er hjemme hos dem, skjønt vi har kjent dem i mange år. Bro. Deio er en forkynner og hjelper til både i menigheten til Elevera og ellers i vennegrupper rundt om. Han reiste til Baguio hver eneste søndag i mange år for å hjelpe til i virksomheten der.

Reisen fra Davao var fylt med ventetid da flyet vi skulle reise med ikke fikk adgang til å lande i Manila før senere på ettermiddagen. Vel fremme i denne metropolen blir det å snegle seg frem mellom bilkøer som nesten ikke er i bevegelse. Ca 20 minutters vanlig kjøring blir ofte både en og to timer før en er fremme. Når man reiser med gode og tålmodige venner blir turen allikevel en fin opplevelse.

Nå er det Marikina som står for tur. Jeg så litt på kartet her, og vi er ikke så langt unna vennene til bro. Nestor. Vi ser frem til noen fine dager sammen med dem.

Alt er vel med oss.

 

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA