Vi har kommet til Gabrone

Vi er kommet frem til Gaborone, hovedstaden i Botswana. Det er ca 700 kilometer mellom disse to byene. Nata er en liten landsby. Underveis har bilen begynt å bråke mere og mere. Det er hjullagrene igjen foran som har fått preget. De ble skiftet i fjor her i Gaborone, men jeg tror de var av det billige slaget. Hjemme i Norge så har vi originale deler, og så har vi biltema deler. Det de er stor forskjell på prisen, men dersom man skal skifte hjullager hvert år, så blir det nok bedre og billigere med originale deler.

Jeg fant en Nissan forhandler med verksted underveis, i Francistown, og klarte å finne originale lager og kjøpte dem. Her i Gaborone skal jeg finne vår hjelpsomme reparatør fra i fjor og få skiftet ut til skikkelig vare. Selv om bilen er av det eldre slaget så fungerer den godt, bare man tar skikkelig ettersyn og reparasjon når det trenges.

I kveld møtte vi pastoren og noen av vennene i menigheten her i byen og hadde en trivelig stund sammen med dem. Det blir en aktiv uke igjen her i Botswana. Takker for all forbønn.

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA