Tilbake I Davao Igjen

Da er vi tilbake i Davao etter en begivenhetsrik tur oppe i fjellene i Bukidnon. På Lørdagen reiste vi videre fra Don Carlos til en by som heter Malaybalay. Der er det en troende broder som for flere år siden startet et åndelig fellesskap under små kår. Nå har denne virksomheten vokst og han har i dag en farm med ca 80.000.- Høns, og ca 6000 griser. Han har lagt det alt i Herrens hender, og overskuddet går til å drive bibelskole og ellers åndelig virksomhet. Han er nå 77 år, og er i full drift for Herren. I dag, på søndag ble jeg gitt talerstolen og fikk anledningen til å tale til studentene samt alle de andre som kommer på søndagsmøtet. Jeg konsentrerte meg om den Herrens Engel som har vært på reise rundt jorden; med det levende Guds Segl. Det var ikke helt vanlig kost for folket men det var en intens oppmerksomhet under forkynnelsen.

Han har lagt det alt i Herrens hender, og overskuddet går til å drive bibelskole og ellers åndelig virksomhet

Folket kommenterte det hele meget positivt, og var ivrige på at vi måtte komme tilbake ved en annen anledning. Reisen tilbake til Davao var på nesten 7 timer. Ikke at det er så skrekkelig mange mil, men veiene her er ganske kronglete, og trafikken er tett hele tiden. Denne virksomheten har i mange år ligget under organisasjonen United Pentecost men i det siste har broderen valgt å gå ut av dette systemet, og arbeider nå på et fritt grunnlag. De hadde en stor møtesal så de kunne ha store stevner her.

Nå blir det avreise til Manila på tirsdag. Det føles nesten som man bare skummer fløten under en slik aktivitet som vi er med på. Man kunne ha sittet ned og undervist i det vide og brede blant vennene, men vi håper at budskapet er så passe salt, at de vil tørste etter mere når tiden legger seg til rette for det.

Siden vi har fått et så sterkt ønske fra vennene i Taiwan, så har jeg sjekket reiseruta om eventuelt utsettelse på flyreisen fra Hong Kong til Norge den 22 Mai. Det har nå lagt seg til rette. Vi reiser da til Hong Kong etter programmet, men tar en avstikker til Taiwan og blir det i 10 dager. Hjemreisen blir da den 2 Juni og vi er hjemme sent samme kveld.

En glemmer helt tid og sted under forkynnelsen, og en merker ikke svetten og varmen i kroppen før man sier amen!

Vi er nå midtveis i møteopplegget her på Filippinene. Stemmen holder godt og møtene er givende. En glemmer helt tid og sted under forkynnelsen, og en merker ikke svetten og varmen i kroppen før man sier amen. Da skjønner man at vi er i varmere soner for tiden. Håper snøen nå har sluppet taket der hjemme og at dere alle får noen flotte dager fremover, både timelig og åndelig. God bless you all.

0 Kommentarer

Legg til en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USA